Bursa Engelli Bireylerde Diş Tedavisi

Hizmetlerimiz

Engelli Bireylerde Ağız ve Diş Sağlığı

Fiziksel ve zihinsel engelli bireyler için ağız ve diş sağlığı, yaşam kalitesini doğrudan etkileyen önemli bir konudur. Özel gereksinimli bireyler, düzenli ağız hijyeni rutini oluşturmakta, sağlıklı beslenme alışkanlıkları sürdürmekte ve ağız-diş sağlığı ile ilgili problemleri ifade etmekte güçlük yaşayabilirler.

İhmal edilmiş ağız ve diş sorunları; ağrı, enfeksiyon, çiğneme fonksiyonu kaybı gibi fiziksel rahatsızlıkların yanı sıra özgüven eksikliği ve sosyal etkileşimde zorluklar gibi psikososyal problemlere de yol açabilir. Ayrıca, çiğneme fonksiyonunun bozulması yetersiz besin alımına ve buna bağlı sistemik sağlık sorunlarına sebebiyet verebilir. Bu nedenle, engelli bireylerin ağız ve diş sağlığı, genel sağlık ihtiyaçları kadar öncelikli olmalı; düzenli kontroller, koruyucu uygulamalar ve gerekli tedaviler ihmal edilmemelidir.

Araştırmalar, engelli bireylerde diş ve diş eti hastalıklarının sağlıklı bireylere kıyasla %20-25 daha sık görüldüğünü göstermektedir. Bu nedenle, özel gereksinimli bireylerin ağız ve diş sağlığı hizmetlerine erişimi artırılmalı, bu hizmetlerden en üst düzeyde faydalanmaları sağlanmalıdır. Her bireyin olduğu gibi, özel gereksinimli bireylerin de ağız ve diş sağlığına ilişkin kaliteli üst düzey hizmet alma hakkı temel bir insan hakkı olarak görülmelidir.

Engelli Bireylerde Ağız ve Diş Sağlığı
  1. Engelli Bireylerde Diş Sağlığını Etkileyen Olumsuz Durumlar

    Engelli Bireylerde Diş Sağlığını Etkileyen Olumsuz Durumlar

    Engelli bireylerin ağız ve diş sağlığını olumsuz etkileyen birçok neden vardır:

    Ağız ve Dişlerin Yapısı:Bazı engelli bireylerde genetik faktörler, geçirilmiş yüksek ateşli hastalıklar diş minesini daha zayıflatıp çürüğe daha yatkın bir hâle getirebilir, buna paralel olarak diş eksiklikleri, şekil bozukları ve çapraşıklıklar gibi durumlar daha sık görülmektedir. Bu durumlar etkili ağız bakımını zorlaştırarak diş eti sağlığını da olumsuz etkiler.

    Hareket Sınırlılığı:Bazı engelli bireylerde kas kontrolünü etkileyen hastalıklar (dil ve yanak kaslarında kontrol güçlüğü, kapanış bozukları, ağızdan solunum gibi durumlar v.b.) bireyin diş fırçalama, diş ipi kullanımı gibi günlük ağız bakımını zorlaştırdığı gibi aynı zamanda tükürük seviyesinin azalmasına sebep olur ve tükürüğün koruyucu etkisini engeller.

    Beslenme Alışkanlıkları: Çiğneme ve yutma zorluğu yaşayan bireyler, genellikle yumuşak ve yapışkan gıdalar tüketirler. Bu tür besinler, diş yüzeyine kolayca yapışarak çürük oluşumuna zemin hazırlar. Ayrıca, başkasının yardımıyla sıvı tüketen bireyler yeterince su içemedikleri için suyun temizleyici etkisinden yararlanamazlar.

    Kullanılan ilaçlar: Düzenli olarak kullanılan ilaçların içeriğindeki asidik özellikteki bazı maddeler, ağız içinde uzun süre kalarak olumsuz etki yaratabilir. Çocukların kullandığı özellikle şurup gibi ilaçlar, şeker içerdiğinden dolayı diş çürümelerini hızlandırır. Bazı sakinleştirici ilaçlar yan etki olarak tükürük seviyesini azaltabilir ve ağız kuruluğuna sebep olarak diş ve diş eti sağlığını olumsuz etkileyebilir. Bireyin düzenli kullandığı ilaçlar varsa diş hekimi muayenesi esnasında diş hekimiyle paylaşılmalıdır. Bu gibi sorunlara karşı, koruyucu diş hekimliği uygulamalarıyla erken önlem alınarak, olası ağız ve diş sağlığı problemleri büyük ölçüde önlenebilir.

  2. Engelli Bireylerde Diş Tedavisi Aşamaları Nelerdir?

    Engelli Bireylerde Diş Tedavisi Aşamaları

    Genel Sağlık Durumunun Değerlendirilmesi

    Engelli bireylerde diş tedavisinin ilk aşaması, diş hekimiyle yapılacak ön değerlendirme muayenesidir. Diş tedavisine hazırlanırken hastanın detaylı tıbbi geçmişi incelenir; panoramik ağız röntgeni ve bazı durumlarda dental tomografi çekilerek ağız ve diş sağlığı kapsamlı şekilde diş hekimi tarafından değerlendirilir. Bu sayede, engelli bireyin genel sağlık durumu gözetilerek özel ihtiyaçlarına göre güvenli bir tedavi planı oluşturulur.

    Özel Gereksinimli Bireyler için İletişim Düzeyinin Belirlenmesi

    Engelli bireylerin diş tedavisi, fiziksel ve zihinsel engel türü ile derecesi dikkate alınarak özel bir hassasiyetle planlanmalıdır. Bu süreçte sabırlı, anlayışlı ve bireye özgü bir yaklaşım benimsemek büyük önem taşır. Uzman diş hekimlerimiz, hastanın ihtiyaçlarına göre hasta ve yakınıyla etkili iletişim kurarak, süreci daha anlaşılır kılmak adına detaylı bilgilendirmeler, görseller ve modeller gibi destekleyici yöntemlerden faydalanmaktadır.

    Engelli bireylerin diş tedavisinde, bu alanda deneyimli uzman diş hekimlerinin süreci yürütmesi, tedavinin sağlıklı bir şekilde sonuçlanması ve hastanın güven duygusunun oluşması açısından kritik öneme sahiptir.

    Jimer Diş Klinikleri olarak, 15 yılı aşkın deneyime sahip uzman diş hekimlerimizle, engelli bireyler ve çocuklara yönelik tüm diş tedavilerini eksiksiz şekilde sunmaktayız. Tam donanımlı engelli diş kliniğimizde, bireye özel tedavi planları uygulanmaktadır. Gerekli durumlarda, Özel Nilüfer Jimer Hastanesi iş birliğiyle ek tedavi ve destekleyici sağlık hizmetlerini de entegre bir şekilde sunmaktayız.

    Hasta Yakınıyla İş Birliği ve Doktor Onayı

    Engelli bireylerin diş tedavisinde, uzman diş hekimi ve hasta yakını iş birliği halindedir. Diş hekimi, tedavi öncesinde hastayla ilgili bazı bilgileri hasta yakınından talep edebilir. Bazı durumlarda, diş hekiminin tedaviyi uygulayabilmesi için hastanın kendi doktorundan konsültasyon raporu ya da onay belgesi alması gerekebilir.

    Bireye Özel Tedavi Planlaması

    Her engelli bireyin ve çocuğun ihtiyaçları farklı olduğundan, standart uygulamalar ve yaklaşımlar yerine zihinsel ve fiziksel hassasiyetlerine göre bir yaklaşım ve tedavi planlaması gereklidir. Uzman diş hekimi tarafından ağız hijyeni, beslenme düzeni, ilaç kullanımı ve geçmiş diş tedavileri de dikkate alınarak uzun ömürlü bir tedavi ve bakım süreci planlanır. Kişisel planlama sayesinde ve yakını açısından tedavi süreci daha kolay geçmekle birlikte olası komplikasyon riski en aza indirilir. Sonuç olarak, uygulanan diş tedavileri ve koruyucu uygulamalar hastanın ağız ve diş sağlığını sürdürülebilir hale getirir.

    Tedavi Öncesi Gerekli Onam ve Bilgilendirme Süreci

    Tedaviye başlanmadan önce, engelli hasta ve yakını ile birlikte uzman diş hekimi tarafından hastaya yapılacak tedavi işlemleri, tüm prosedür ve olası komplikasyonlar ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılır ve gerekli hasta onam formları hasta veya yakını tarafından onaylanır.

  3. Engelli Bireylerde Diş Tedavisi Yöntemleri Nelerdir?

    Hastanın engel derecesine göre diş hekimi tarafından 2 tip tedavi önerilir:

    • Lokal Anestezi: Sözel iletişim kurabilen ve diş hekimi ile iş birliğine cevap veren engelli bireylerin tedavisinde tercih edilir.
    • Genel Anestezi (Uyutma): Koltukta tedaviye uyum göstermeyen engel derecesi yüksek bireylerde, tedavinin güvenli ve etkin şekilde gerçekleştirilmesi için genel anestezi altında yapılması tercih edilir. Tam donanımlı bir hastanede ameliyathane ortamında genel anestezi uzmanı ve ekibi tarafından kontrollü bir şekilde uygulandığı için son derece güvenilir bir yöntemdir.
  4. Engelli Çocuklarda Diş Tedavisi Nasıl Uygulanır?

    Engelli Çocuklarda Diş Tedavisi Nasıl Uygulanır?

    Çocuk diş hekimi uzmanı (Pedodontist), çocukların diş sağlığıyla ilgilenen ve bu alanda özel eğitim almış uzman diş hekimidir. Pedodonti uzmanları, genel diş hekimliği eğitimini takiben dişlerin gelişimi, çocukluk döneminde görülen ağız ve diş problemlerinin tedavisi, çocuk davranış yönetimi, büyüme-gelişim takibi gibi çocuklara yaklaşım konularında 5 yıllık diş hekimliğine takiben uzmanlık eğitimi almış kişilerdir. Çocukların diş tedavisini çocuk diş hekimi uzmanları çocuklara özel bir yaklaşımla uygularlar.

    Özellikle özel gereksinimli, zihinsel ve bedensel engelli çocukların tedavisinde, dikkatli ve empatiyle yaklaşmak, her çocuğun bireysel farklılıklarını gözetmek büyük önem taşır. Çocuk diş hekimi uzmanı, bu ihtiyaçları göz önünde bulundurarak tedavi sürecini güvenli ve konforlu bir ortamda gerçekleştirir.

    Otizmli çocuklar gibi duyusal hassasiyetleri yüksek çocuklarda, tedavi ortamının uygunluğu, hekim-hasta iletişiminin doğru kurulması ve kullanılan yöntemlerin kişiye özel planlanması büyük önem taşır. Kliniğimizde görev yapan uzman çocuk diş hekimimiz, bu alanında deneyimli olup, otizmli çocukların tedavisinde özel iletişim teknikleriyle hizmet sunmaktadır. Otizmli çocuklar için diş kliniği Bursa olarak, çocuklara da diş tedavisi imkânı sağlamaktayız.

    Bursa çocuk diş hekimi arayışında olan aileler için, Jimer Diş Klinikleri olarak, otizmli çocuklar ve özel gereksinimli bireyler için tam donanımlı bir tedavi ortamı sağlıyor; tedavi ihtiyaçlarına uygun, güvenilir ve iletişim düzeyi yüksek bir hizmet sunuyoruz.

  5. Bursa Engelli Çocuk Diş Kliniği

    Jimer Bursa Engelli Çocuk Diş Kliniği

    Bursa Nilüfer'deki kliniğimizde ve hastanemizde, çocuk hastalarımızın kendilerini rahat ve güvende hissetmeleri için özel olarak tasarlanmış bir çocuk diş kliniği bulunmaktadır.

    Modern, renkli tasarım ve çeşitli oyuncaklarla özel olarak tasarlanmış çocuk diş kliniğimiz çocukların ilgisini çeken ve onları rahatlatan detaylarla doludur. Özel gereksinimli çocuklar, kendilerini yabancı hissettikleri ortamlarda daha fazla korku ve kaygı yaşayabilir; bu da tedavi sırasında psikolojik baskı hissetmelerine ve tedavi sürecinde direnç göstermelerine yol açabilir. Engelli çocuk diş kliniğimizde, çocukların bu tür olumsuz duygularını en aza indirmek için özel bir ortam sunarak, onlara özel yaklaşımla tedaviye uyum sağlamasını kolaylaştırıyoruz.

  6. Genel Anestezi Hangi Durumlarda Uygulanır?

    • Fiziksel ve zihinsel engel derecesi yüksek birey ve çocuklarda,
    • Koltukta uyum sağlayamayan kişiler (ileri düzeyde diş hekimi korkusu),
    • Küçük yaş gruplarında özellikle 3-6 yaş arası çocuklarda uzun sürecek çoklu tedavi,
    • Yoğun ve kontrolsüz öğürme refleksi bulunan kişiler,
    • İlaç alerjileri ve kullanılan lokal anesteziklere karşı alerjik reaksiyon öyküsü mevcut olan hastalarda

    genel anestezi protokolü uygulanmaktadır.

  7. Engelli Yetişkin ve Çocuklara Uygulanan Genel Anestezi Protokol Aşamaları

    • İlk aşama: Muayene ve Kontrol
      Uzman diş hekimi ve genel anestezi uzmanı tarafından ön muayene ve radyografik değerlendirme sonrasında hastanın genel sağlık durumu değerlendirilir. Gerekli görüldüğü takdirde uzman hekim konsültasyonu ve tetkikler talep edilir. Tedavi planlaması tek seansta tüm işlemler bitirilebilecek şekilde, uzman diş hekimi tarafından planlanır.
    • İkinci aşama: Tedavi
      Genel anestezi altında önceden planlanan işlemler tek seansta başarı ile tamamlanır ve hasta aynı gün içerisinde kontrolü tamamlandıktan sonra güvenli bir şekilde taburcu edilir.
  8. Engelli Çocuklar için Koruyucu Diş Sağlığı Uygulamaları Nelerdir?

    Koruyucu diş hekimliğinde, engelli çocukların diş ve ağız sağlığı için ileri dönemlerde karşılaşılabilecek problemlerin başlanmadan büyük ölçüde engellenmesine yönelik yaklaşımlarla uygulanan bazı tedavi türleri mevcuttur. Florür uygulamaları ve fissür örtücüler gibi koruyucu tedaviler uygulanarak diş boşluklarına yapışan gıdaların dişi çürütmesinin ve diş kaybına sebep olmasının önüne geçilir. Bu uygulamalara ek olarak, koltukta tedaviye cevap veren hastalarda çürük önleyici (koruyucu) dolgular da uygulanabilmektedir.

  9. Engelli Bireylerde Diş Hekimi Kontrolü Hangi Sıklıkla Yapılmalıdır?

    Tedavi sonrasında hastaların düzenli aralıklarla diş hekimini ziyaret etmesi tedavinin sonuçlarının uzun ömürlü olması için önemlidir. Uygulanan koruyucu tedaviler, ağız ve diş sağlığının korunmasında önemli bir katkı sağlar. Engelli bireylerin ağız bakımını daha iyi bir şekilde sürdürmesi için evde diş bakımı uygulayabileceği yardımcı aletler ile sürdürülebilirlik desteklenir.

  10. Engelli Dostu Özel Diş Kliniği – Her Birey İçin Erişilebilir Sağlık Hizmeti

    Jimer Engelli Dostu Özel Diş Kliniği – Her Birey İçin Erişilebilir Sağlık Hizmeti

    Özel gereksinimli bireylerin sağlık hizmetlerine eşit, konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşma hakkı, temel bir haktır. Bursa Nilüfer’de yer alan engelli dostu özel diş kliniğimiz, engelli bireylerin ve çocukların ağız ve diş sağlığı hizmetlerine rahat ve güvenli bir şekilde erişebilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Düz zeminli ve geniş giriş alanları, kapılar, engelli erişimine uygun asansörler, engelli bireylere özel olarak düzenlenmiş tuvalet ve lavabolar, erişilebilirliği destekleyerek her bireye eşit bir sağlık hizmeti sunmamıza olanak tanımaktadır.

    Jimer Diş Klinikleri olarak, sunduğumuz fiziksel erişilebilirlik imkanlarının yanı sıra uzman ekibimizle birlikte etkili iletişimi esas alarak, her bireyin eşit olduğu, güvenli bir tedavi süreci geçirmesini sağlıyoruz.

    Eğer siz de engelli yakınınız için güvenli ve engelli dostu bir diş kliniği araştırıyorsanız, detaylı bilgi ve randevu almak için Jimer Diş Kliniklerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.


Engelli bireylerde diş tedavisi nasıl uygulanır?

Engelli bireylerin diş tedavisi, kişinin engel durumu, tıbbi geçmişi, iletişim şekli ve özel ihtiyaçları dikkate alınarak özenle planlanmalıdır. Erişilebilir bir klinik ortamı hem hasta hem de yakınları için büyük kolaylık sağlar.

Her birey gibi zihinsel ya da fiziksel engelli kişilerde diş tedavisini güvenle olabilirler ancak bireyin özel ihtiyaçları gözetilerek planlama yapılmalı ve hastaya konforlu ve güvenli bir diş tedavisi süreci yaşatılmalıdır.

Tedavi sürecinde, hastanın durumuna göre genel anestezi, lokal anestezi ya da sedasyon uygulanabilir. Hasta, işlem sırasında konforlu bir şekilde uyutulur ve uyandığında tedavi tamamlanmış olur. Koltukta tedaviye cevap vermeyen hastalar için, hastanede tam donanımlı ameliyathanede anestezi doktoru eşliğinde uygulanan genel anestezi ile diş tedavisi en güvenli tedavi yöntemidir.

Uzman diş hekimi hastanın fiziksel ya da zihinsel olarak tedavi sürecinde koltukta zorlayıcı bir süreç yaşayacağını ön görürse genel anestezi yöntemini önerir. Bursa genel anestezi diş tedavisi engelli bireylerde uygulanan tedavide ameliyat süresince anestezi uzmanı tarafından hastanın kalp hızı, ritmi, kan basıncı, solunumu sürekli olarak takip edilir. Bursa genel anestezi diş tedavisi engelli hastane ortamında uygulandığı için, olası tüm komplikasyonlar kontrol altındadır ve öncesinde hasta kardiyoloji, dahiliye birimlerinden de destek alarak hasta açısından olası tüm komplikasyonları önler. Hastanın tüm işlemleri tek bir seansta genel anestezi ile bitirilir ve hasta tekrar tedaviye gelmesi gerekmeyecek şekilde taburcu edilir. Tek ziyarette tamamlanması ve hastane ortamında tedavinin tamamlanması engelli bireylerde üst düzey güvenli bir tedavi hizmeti sağlamaktadır. Ameliyat sonrası oluşacak ağrı, ağrı kesicilerle kontrol altına alınır.

Engelliler için diş hastanesi, bursa engelli diş polikliniği fiziksel olarak kolay erişebildikleri, konforlu hissettikleri şekilde olmalıdır, tekerlekli sandalyeyle de kolaylıkla içeri girebilmelilerdir. Özel ihtiyaçlarını anlayan, anlayışlı ve sabırlı bir yaklaşımı benimsemiş uzman bir hekimi tarafından tedavi edilmelilerdir. Jimer Diş Klinikleri, engelli bireyler için uygun alt yapıya ve deneyimli diş hekimi kadrosuna sahip olan Bursa’daki öncü engelli dostu diş kliniklerinden biridir.

Hastalarımız, sunduğumuz engelli dostu kliniklerde hizmet alma, hastane ortamında genel anestezi ile tedavi olma, özel sağlık personeli yaklaşımı, rutin kontroller ve randevular için bireye özel planlama, sağlıkta eşit hizmet alma hakkı, engelli ve yakınlarına indirimli tedavilerden yararlanma hizmetlerimizden faydalanabilirler.

Kliniğimizde ve hastanemizde, engelli bireyler için ihtiyaçları ve sağlık durumları gözetilerek özel planlanmış hassas ve özenli bir diş tedavisi hizmeti almaları mümkündür.

Engelli hastalarımızın diş korkusu olması durumunda, uzman diş hekimlerimiz yakını ve hasta ile dostane bir iletişim sürecini yürüterek güven aşılamaktadır ve rahat hissetmeleri için gerekli fiziksel ve psikolojik konforu sağlamak için özenle tedavi sürecini yönetmektedir.

Engelli bireylerin diş hastalıklarına yatkınlıkları sebebiyle, önlem amaçlı genellikle 3 ay aralıklarla uzman diş hekimini ziyaret etmesi önerilir.

Otizmli çocukların diş tedavisinde öncellikle uzman çocuk diş hekimimiz ile planlama yapmaktayız. Uzman çocuk diş hekimimiz, çocuğun duyusal, psikolojik-fiziksel durumunu gözeterek, çocuğun gelişimini dikkate alarak ve çocukları rahatlatan bir şekilde iletişim kurarak otizm spektrum bozukluğu diş tedavisi bursa tüm tedavi sürecini aile bireyleriyle birlikte planlamaktadır. Bu özel gereksinimli çocukların tedavisi, Bursa Nilüfer Parkora çocuk diş kliniğimizde veya Jimer hastanemizde uygulanmaktadır.

Uzman çocuk diş hekimimiz (Pedodonti uzmanı) otizmli ve nöro-gelişimsel bozukluklara sahip çocuklarda koltukta tedavide uyumlu hastalarda lokal anestezi, koltukta tedavide fiziksel ya da psikolojik olarak zorlanan otizmli çocukların tedavisinde ise genel anestezi yöntemini eşliğinde diş tedavisini uygular.

Uzman çocuk diş hekimimiz rutin kontrol planlamasında çocuğun diş ve ağız sağlığına ve gelişimine özel bir planlama yapmaktadır. Ziyaret sıklığı ağız ve diş sağlığı ve çocuğun genel durumuna bağlı olarak değişebilir.

Otizmli, down sendromlu ve diğer nöro-gelişimsel rahatsızlıklara sahip tüm çocuklar için Bursa’da diş tedavisi hizmeti sunan devlet ve özel olmak üzere çeşitli merkezler vardır. Bu çocukların tedavisinde uzman bir çocuk diş hekimi ile özenli ve hassas bir şekilde değerlendirilmesi tedavi edilmesi önerilir. Jimer Parkora Çocuk Diş Kliniği tüm bu çocuklar için kapsamlı özel planlanmış bir diş tedavisi imkânı sunmaktadır.

Tüm engelli ve normal çocuklar için çocuk diş kliniğimizdeki uzman ekibimize ulaşabilir ve tedavi hakkında detaylı bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Bursa’da engelli diş kliniği bazı devlet ağız diş sağlığı merkezlerinde ve özel diş kliniklerinde mevcuttur. Engelli diş kliniği bu bireylerin yetişkin ya da çocuk fark etmeksizin tam konforlu diş tedavisi hizmeti alabileceği kliniklerdir. Kliniklerimizde ve hastanemizde engelli diş kliniği mevcuttur.

SGK Engellinin raporu olması halinde tedavileri karşılamaktadır, ancak özel kurumlarda bu geçerli olmamaktadır.

TSS (Tamamlayıcı Sağlık Sigortası) ve SGK Sigorta destekleri özel diş kliniklerinde uygulanan diş tedavilerini karşılamamaktadır.

Özel diş kliniklerinde engelli diş tedavisini devlet kurumları karşılamamaktadır.

Engelli kimliği ile kliniğimize başvuran hastalarda indirimli tedavi fiyatı uygulayarak kolaylık sağlamaktayız.

Engelli diş tedavisinde engelli bireyler ve çocuklar için muayene ücreti alınmaktadır.

Engelli yetişkin ve çocuklarda özel diş kliniklerinde ve hastanelerde ücretsiz olarak yapılmamaktadır.

Engelli bireylerde diş implantı devlet sağlık kurumlarında implant bedeli hariç ücretsiz yapılabilmektedir, özel diş kliniklerinde diş implantı dahil tüm tedaviler ücretli şekilde yapılmaktadır.

Aileler tıbbı geçmiş bilgisi, düzenli kullanılan ilaçlar, bazı durumlarda diş hekimi tarafından talep edilirse doktor onayını alarak diş kliniği ile tedavi sürecine hazırlanmalıdır, tüm bu bilgileri, hastanın özel durumunu detaylı şekilde diş hekimine açıklamalı ve planlama aşamasında yardımcı olmalıdır.

Uzman ekibimize +90 533 738 14 52 telefon numarasından ulaşabilir, detaylı bilgi alıp randevunuzu planlayabilirsiniz.

Bursa Özel Jimer Hastanesi’nde genel anestezi ile diş tedavilerimizi uygulamaktayız, tam donanımlı ameliyathane ortamında bu hizmeti sağlamaktayız.

Engelli Bireylerde Ağız ve Diş Sağlığı hizmetimiz için sizi arayalım!

Engelli Bireylerde Ağız ve Diş Sağlığı hizmetimiz hakkında detaylı bilgi edinmek veya randevu oluşturmak istiyorsanız numaranızı bırakın biz sizi arayalım.

+90

Hekimlerimiz

Uzm. Dt. Ece Baysan

Uzm. Dt. Ece Baysan

Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği) Uzmanı
Dt. Ömer Demirçak

Dt. Ömer Demirçak

Diş Hekimi
Dt. Meriç Kaan Kuğu

Dt. Meriç Kaan Kuğu

Diş Hekimi